Ytimen kautta kasvuun 2016 - Ainutlaatuinen ohjelma syvään, henkilökohtaiseen menestykseen

Persoonallisuutemme on joukko rakenteita ja käyttäytymismalleja, joita olemme oppineet elämämme varrella. Osa niistä on malleja, joilla avulla olemme onnistuneet, osa sellaisia, joilla olemme oppineet välttämään vaaroja. Ne ovat kuin puun ytimen ympärillä olevia vuosirenkaita, jotka sisältävät valtavan määrän kokemusta eletyn elämämme varrelta.  

Oppimamme toimintamallit ovat ohjanneet elämäämme, sillä ilman niitä emme olisi siellä, missä me nyt olemme. Osalle näistä käyttäytymismalleista meillä ei ole enää käyttöä ja osa vajaakäytöllä olevista ulottuvuuksistamme odottaa päivitystä nykyisiin tarpeisiimme. Näiden kerrosten alla on ihmisenä olemisemme ydin, ihmeellinen ja monilahjakas minä.

Paras matka, jonka ihminen voi tehdä, on matka kohti todellista sisintään.

Tämä matka voi tapahtua vain yhteisöllisessä, turvallisessa ympäristössä, jossa on helppo olla oma keskeneräinen minänsä.

Ytimen kautta kasvuun - ohjelma rakentuu seuraavista elementeistä:
  • Matka itsetuntemukseen DiSC - johtamisprofiilin ja enneagrammin avulla
  • Minän ja elämän kokemusten jakaminen turvallisessa vertaisporukassa, joka kohtaa samoja haasteita
  • Todellisten case - esimerkkien jakaminen ja niiden tarkastelu erilaisuuden silmälasien läpi ratkaisukeskeisellä otteella
  • Ratkaisujen tuottaminen omiin muutoshaasteisiin ja
  • Syväoppiminen muiden muutoshaasteista Floriren laajan työkaluvalikoiman käyttö tilannekohtaisesti ratkaisujen hakemisen tukena.
Tämän lisäksi ohjelmaan sisältyy kullekin osanottajalle viisi yksilötapaamista ohjelman vetäjien kanssa.


Ohjelman hinta

Valmennuksen hinta 9.750 € (+alv 24 %) sisältää käytettävät analyysityökalut, kirjat, ryhmätapaamiset ja yksilötapaamiset. Majoituksista, aterioista, matkakuluista ja muista henkilökohtaisista kuluista jokainen osallistuja vastaa itse.

Lataa Ytimen kautta kasvuun -esite tästä (PDF)