Monica Halinen

Monica Halinen on kehittänyt ja valmentanut johtoryhmiä ja tiimejä sekä Suomessa että ulkomailla. Monica on toiminut henkilökohtaisena coachina, työnohjaajana ja ristiriitatilanteiden ratkaisijana niin liike-elämässä kuin julkishallinnossakin.

Peruskoulutukseltaan Monica on psykiatrinen sairaanhoitaja, pari- ja perhepsykoterapeutti sekä kriisi- ja trauma-terapeutti (Suomen Mielenterveysseura). Hän on vuosien varrella täydentänyt osaamistaan opiskelemalla aikuispedagogiikkaa, sosiaalipsykologiaa (Helsingin Yliopisto) ja valmistunut työnohjaajaksi (Sosiaalipedagoginen instituutti). Radical Collaboration® (Keijo Halinen), The Human Element B® ja The Human Element jatkokoulutus (Keijo Halinen, Will Shultz California, USA) DiSC® ja Work of Leaders® (MLP Oy) sekä lukuisat muut johtajuus-, konsultointi-, ryhmädynamiikka-, psyko- ja sosiodraamakoulutukset täydentävät Monican huippuosaamista valmentajana ja kouluttajana.

Monican erikoisosaamista on työhyvinvointi ja siihen liittyvä stressi, nukkuminen ja uni. Monica on rohkea kehittäjä ja hän on ollut mukana kehittämässä Helsingin kaupungin psykiatrista hoitoa perhekeskeisemmäksi ja käynnistänyt Helsingin Kaupungin Kriisiryhmän toimien sen ensimmäisenä johtajana.

Monican mielestä moni meistä on ylivirittynyt. Levollisuuden opettelun avulla tulemme todemmiksi, vuorovaikutustaitomme paranevat, voimavaramme vapautuvat käyttöömme emmekä uuvuta itseämme turhaan.