MLP, Modular Learning Processes Oy

MLP - Modular Learning Processes Oy - on 1999 perustettu yritys joka tuottaa henkilöprofiileja ja valmennustyökaluja organisaatioiden kehittämiskäyttöön. Työkaluista tunnetuimpia ovat 360° organisaatiomittaukset sekä DiSC® käyttäytymisprofiilit osana vuorovaikutustaitojen valmennusta.

MLP sanoittaa erilaisuutta tarjoamalla yritysten käyttöön vuorovaikutustyökaluja ja keinoja työntekijöiden keskinäisen luottamuksen ja sitoutuneisuuden kasvattamisen rakentamiseen.

MLP edustaa Suomessa kansainvälistä Inscape Publishingin verkostoa. Verkoston osana MLP kääntää kehittämisen työkaluja suomeksi, kehittää uusia valmennuskokonaisuuksia henkilökohtaisten profiilien tueksi sekä validoi työkalut ja sisällöt suomen kieleen ja kulttuuriin soveltuviksi varmistaen samalla vakaan ja tieteellisen pohjan valmennustyökalujen paikalliseen käyttöön. 

MLP toimii Suomessa sertifioidun valmentajaverkostonsa kautta ja varmistaa sertifiointien avulla valmennusohjelmien laadun. Maailmanlaajuisesti Inscape Publishing verkosto tarjoaa paikallisesti validoidut työkalut ja sertifioidun valmentajaverkoston 25 kielellä yli 50 maassa.  

MLP - Modular Learning Processes Oy

www.mlp.fi